Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува7. Прашањето сè уште е во тек. Дајте си време, уживајте во моментот, но имајте ги во предвид нерешените проблеми. Сè ќе се случи, но во подоцнежна фаза. По една недела, повторно консултирајте се со магичниот круг.

8. Внимавајте! Обидете се да не верувате во сè што ќе ви кажат. Гледајте од далечина и размислете за конкретни прашања. Денес сè околу вас се чини дека е во поповолно светло отколку што е навистина. Бидете внимателни да не бидете разочарани подоцна.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9