Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува5. Вие премногу обрнувате внимание на мислењата на другите, и тука нема особено поволни ситуации околу вас. Не чекајте премногу, потребна ви е мала тактичка игра.

6. Ќе биде потешко отколку што очекувавте. Можеби ќе тргнете во погрешна насока. Вашите најблиски ги гледаат нештата во поинакво светло. Затоа е многу важно да ги слушате добрите совети на вашите најблиски.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9