Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува3. Настаните во наредните денови ќе ги надминат сите ваши очекувања. Ако успеете мудро да ја користите вашата енергија, сите придобивки ќе бидат на ваша страна. Во секој случај, потребна ви е трпеливост и истрајност, како во вас, така и во другите, за да го постигнете тоа што го сакате.

4. Во тој момент, среќата е во ваши раце. Затоа, нема причина да се сомневате дека вашата желба ќе се оствари. Среќата ќе биде со вас долго време. Уживајте во среќните моменти.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9