Loading...

Предвидување според кругот на Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува


Секој слушнал за Нострадамус и неговите предвидувања, од кои многу се оствариле со голема точност. Пред вас е Нострадамусовиот круг, во кој има мешани броеви од 1 до 21.

Затворете ги очите, концентрирајте се на прашањето што ве интересира, а потоа поставете го прстот на кругот. Отворете ги очите и видете каков е прстот. Потоа, видете го резултатот. Некои од вас сигурно ќе бидат воодушевени од исходот и што ќе се случи со нив.

1. Да! Вие припаѓате на овој вид на луѓе кои не го губат својот дух дури и во најтешките ситуации. Затоа е важно проблемите да не ве негираат. Бидете трпеливи, не плашете се да бидете сами, затоа што ќе успеете.

2. Она што го сакате ќе се оствари, но не денес, туку утре. Избегнувајте соочување. Обидете се да најдете позитивно решение за проблемот.

3. Настаните во наредните денови ќе ги надминат сите ваши очекувања. Ако успеете мудро да ја користите вашата енергија, сите придобивки ќе бидат на ваша страна. Во секој случај, потребна ви е трпеливост и истрајност, како во вас, така и во другите, за да го постигнете тоа што го сакате.

4. Во тој момент, среќата е во ваши раце. Затоа, нема причина да се сомневате дека вашата желба ќе се оствари. Среќата ќе биде со вас долго време. Уживајте во среќните моменти.

5. Вие премногу обрнувате внимание на мислењата на другите, и тука нема особено поволни ситуации околу вас. Не чекајте премногу, потребна ви е мала тактичка игра.

Страни: 1 2 3 4