Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Подобро е да се погледнеме наназад и да кажеме „Не можам да верувам дека го сторив тоа“, отколку да мислам „посакував да го сторам тоа“. На крајот, луѓето ќе ве судат на ист начин во сите случаи. Затоа, не обидувајте се да живеете за да ги импресионирате.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11