Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!За да ги добиете резултатите за кои се стремите, понекогаш мора да се дистанцирате од луѓето кои не ги задоволуваат вашите најдобри интереси. Ова ќе ви овозможи да отворите простор за оние кои ве поддржуваат. Тоа се случува во основа кога растете како личност. Откријте кои сте и што сакате, чувајте ги прекрасните спомени и направете чекор напред.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11