Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Обрнете внимание на оние за кои се грижите. Понекогаш, кога некој што го сакаме вели „добро сум“, треба да го погледнете во очи, да ја ставите раката околу себе и да речете: „Знам дека не сум“. И не се вознемирувајте ако некои мислат за вас само кога ви требаат.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11