Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Бидете решени да бидете позитивни. Разберете дека најголем дел од вашата болка не е одредена од вашите околности, туку од вашата перспектива.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11