Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Сè што се случува ви помага да растете, дури и ако е тешко да се разбере во моментот. Околностите ќе ве водат, ќе ве исправат и ќе ве насочат со тек на време. Но, што и да правите, држете се до надежта.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11