Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Вие не сте било кој, и тоа е нешто нормално. Вие сте повредливи. Поминавте низ многу подеми и падови. Толку многу работи се случија со годините. Работите што ви го сменија мислењето, ве научија лекциите и го принудија вашиот дух да расте. Како поминува времето, никој не останува ист. Некои луѓе ќе ви кажат дека сте се промениле.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11