Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Дозволете им на другите да ве прифаќаат такви какви што сте или воопшто да не ве прифаќаат. Зборувајте ја вистината, дури и ако вашиот глас трепери.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11