Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Животот може повторно да биде едноставен. Само изберете да се фокусирате на една работа во исто време. Не мора да се обидувате да направите сè во моментот.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11