Пред да умре бабата му оставила 11 совети за хармоничен живот – Погледнете што пишува во нив!Ако барате среќен крај и не можете да го најдете, можеби е време да започнете да барате нов почеток. Прифатете дека мора да успеете. Така учиш. Најсилните луѓе се оние кои со искрена насмевка се насмевнуваат на голема потешкотија. Тие го прават тоа затоа што знаат дека нема да дозволат ништо да ги урне и доколку е потребно ќе се преселат во нов почеток.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11