Пред да се родиш, утврдено e името на твојата духовна половинаСекоја душа има совршено соодветна сродна душа. Иако повеќето луѓе мислат дека сродната душа е нешто како совршено хармонично единство на блаженство, вашата вистинска духовна сродна душа е личност чија цел е да ви помогне да станете „целосна личност“.


Сродните души се надополнуваат едни со други. Едно лице не може да ја заврши својата животна мисија сама. На секој му треба некој што ќе му помогне да стане подобра личност, и тоа не е секогаш блажено искуство.

Искрената и посветена врска со роднински духови ви помага да станете подобра верзија за себе. Мора да се истуркате над вашата зона на удобност, над вашите граници за да пронајдете подобра верзија за себе.


Духовно кажано, дури и пред да се родиш, се утврдува името на твојата духовна половина. Иако имаме тенденција да мислиме на сродните духови како симбиотска унија, врските со сродната душа можат да бидат тешки на почетокот. Тие можат да бидат како две назабени ножеви на сложувалка кои се обидуваат да кликнат на своето место. Понекогаш се чини дека не се вклопуваат, но наскоро, по малку извртување, тие совршено кликнуваат. Длабоко во душата, почувствувајте дека тоа е вистинската работа.

Сродните души често се појавуваат маскирани. Можеби физички не ве привлекуваат едни со други кога ќе се сретнете за прв пат, но има мистериозна сила што ве турка напред и ви кажува – ова е „вистинската“ за вас.


Знаете дека најдовте сродна душа кога:

Страни: 1 2 3 4