Пред да експлодира автомобилот спасил татко сo две дечиња – 11 актери што спасиле некого во својот живот (Фото)Холивудските sвезди играат во десетици филмови во кои се претставуваат како ликови. Повеќето од нив остануваат така само на екранот.


Но, има и познати личности кои се обидуваат да го направат светот подобро место и секогаш се подготвени да му помогнат на човекот во неволја.

Еве 11 познати личности кои се ликови од реалниот живот.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12