Прашање од рокерите, панкерите и металците: Дали Тоше бил насилник?Се сеќавате дека пред извесно време се појави реклама, која требаше да каже НЕ на насилтвото, но наиде на голем контра ефект.


Сепак, сега на интернет мрежите кружи фотографија на Тоше Проески, на која се гледа дека носи маица со хеви метал бенд.

Па, следи прашањето од рокерите, панкерите и металците до создавачите на таа реклама: Дали и Тоше бил насилник?


 


tosenasilnik