Loading...

Поучно видео: Тој присуствуваше на сопствениот погреб – Еве што точно се случило (Видео)


Ова видео е дел од кампањата, за почитување на ограничувањата на брзината.

Одберете јазик, погледнете го и не заборавајте да возите внимателно!