Постои начин: Како да го натерате да ви каже Те сакам?Мажите се лесни за решавање, и истовремено тешки за разоткривање на загатката. Волшебните зборови “те сакам” се од исклучително значење за многу жени. Понекогаш на еден маж му е полесно да скокне во ров, отколку тоа да го каже.


Сигурна сте дека ве сака, но не може да ви каже? Еве како да го натерате да каже “те сакам” :

1 . Како прв чекор објаснете му, колку е важно за една жена да го слуша.


2 . Кажете му дека повторувањето на оваа реченица не е погрешно, дека тоа ве прави среќна и покажете со своето однесување.

Страни: 1 2 3 4