Поставете му ги овие 30 прашања за повозбудлив сексСекоја жена сака да биде добра во кревет и да го задоволи својот партнер. Ако сакате да го натерате да ве посакува и да копнее за сексот со вас, може да си помогнете, со поставувањето на овие 30 прашања, пишуваат од јавно.мк.


Со нив ќе дознаете што точно сака во креветот, за да биде задоволен и среќен.

1. Каков беше твојот прв бакнеж?
2. Каков ти беше првиот секс за една ноќ?
3. Што си правел сексуално што никогаш повеќе не би го повторил?
4. Кој е твојот најзабавен сексуален спомен?
5. Кое е најинтересно порно, на кое си маструбирал?
6. Што е она што секогаш си сакал да го направиш во спалната соба?
7. Кои се твоите сексуални фантазии?
8. Кој е твојот најчуден сексуален сон?
9. Која ти е омилена секс играчка?
10. Која ти е омилена секс поза?
11. Која е твојата ерогена зона, која сакаш да биде стимулираната?
12. Какво порно ти се допаѓа?
13. Кои се твоите фантазии на кои најчесто маструбираш?
14. Дали сакаш валкани муабети за време секс?
15. Што те прави нервозен за време на секс?
16. Што те возбудува брзо?
17. Каков тип на долна облека сакаш да носат жените?
18. Што претпочиташ – гради или задник?
19. Вагина со влакна или без?
20. Што ти се допаѓа повеќе – да контролираш во спалната соба или да бидеш под власта на жената?
21. Што сакаш повеќе – долг или краток секс?
22. Дали сакаш да користиш секс играчки во креветот со партнерката?
23. Дали сакаш промена на улогите во спалната соба?
24. Кое ти е омиленото место за секс?
25. Кога избираш партнерка, ја сакаш личноста пред нејзиниот изглед или обратно?
26. Си имал ли секс на јавно место?
27. Си имал ли секс со жена која што не ти се допаѓа?
28. Дали сакаш анален секс?
29. Колку најдолго си имал секс?
30. Дали сакаш орален секс?