После три сина посакала ќерка: Нема да верувате што се случило откако повторно останала бременаЕдноставно, животот се чинел совршен за Клое и Роан Данстан.


Имале тројца прекрасни синови, топол дом и семејство полно со љубов – но, и двајцата знаеле што им недостасува. Тие сакале и едно девојче во семејството, па одлучиле да поработат на тоа, пишува порталот Точка.

Пред да дознаат дека Клое е повторно бремена, можело да се забележи дека нејзиниот стомак забрзано расте и дека е поголем отколку што се очекува. Како што сфатила, нејзините хормони се нарушиле и нејзиното тело целосно се променило…


Прочитајте го крајот на текстот на следната страна:


Страни: 1 2