После десет момчиња по ред, оваа мајка конечно доби слатко мало девојче!Момчињата се гордост на нивната мајка, но да се биде единствена девојка во куќата може да биде вистинска борба. Мајка од Велика Британија конечно доби ќерка откако роди десет сина по ред!


Алексис Брет се сомневала дека веројатно имала ново бебе таа Божиќна вечер, па направила тест за бременост дома. Таа и нејзиниот сопруг Дејвид беа скоро сигурни дека имаат друго момче, но одлучиле да направат скен за да го откријат полот.

Алексис, поранешна медицинска сестра која се преквалификува како инструктор за фитнес, рече дека момчињата биле многу возбудени кога решиле да направат малку родово откритие за семејството.


Родителите биле премногу нервозни за да го отворат ковертот со резултатите, па тоа го сторил ивниот син Харисон, и се зачудиле кога дознале дека овој пат треба да започнат да купуваат розови алишта!

Таа додаде дека едвај сметале дека вреди да се открие полот, бидејќи секој пат бил ист.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4