После 60. години повторно се облекоа како кога се венчаа: Погледнете ја љубовта што тие сè уште ја имаат еден кон другСе заљубивте, решивте да се земете, направивте свадба и венчавка. Многумина можеби не го чуваат својот венчален фустан, но Лусил и Марвин само што ја прославија 60-годишнината од своето постоење – во нивните оригинални облеки од венчавката. Лусил ианку го имала направено својот фустан за нивната венчавка во 1960 година. На фотографиите подолу можете да ја видите љубовта што тие сè уште ја имаат еден кон друг. Деновиве тоа е многу ретко.