Поради подуеност во стомакот сите мислеа дека сум бремена: Откако го пробала овој рецепт се преполовила!-Никогаш не верував во чудесни пијалаци, алтернативната медицина ниту пак на советите кои луѓето ги оставаат на интернетот, но тогаш се смени се“, вели една жена која решила врз себе да го проба експериментот со јаболковиот оцет.

-Подолг период имав проблеми со варењето. Целата бев подуена и полна со гасови. По се што ќе изедев стомакот ќе ми се надуеше како балон, а јас се чувствувам дека варам камен. Се обидов со антибиотици, кои краткотрајно помагаа, како и со други лаксативи, полесна исхрана и диети, но ништо не ми го донесе посакуваното подобрување. Тогаш мојата мајка ми кажа секое утро на празен стомак да испијам чаша млака вода со две лажици јаболков оцет и лажица мед. Како по обичај превртев со очите и моментално заборавив се што таа ми предложи. Сепак, кога таа вечер се пресоблекував, видов како ми изгледа стомакот… Секој би помислил дека сум бремена…

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2