Положбата при спиење ви открива каков секс сака мажотНабљудувајте како спие вашиот партнер навечер и откријте каков карактер има и кои се неговите сексуални желби и потреби.


  • На стомак – тој е човек кој сака да држи сѐ под контрола. Тоа не запира, дури и додека спие. Покривајќи го креветот со телото, го контролира просторот каде што спие. Од ова произлегува уште една карактеристика – тој е упорен. Таквите мажи се фокусирани на целта и ништо не може да ги одврати од тоа, велат експертите. Сексуалните желби и потреби – се труди да и угодува на својата сакана. Сака пози во кои и двајцата ќе уживате но, исто така, сака кога ќе му приредите некое изненадување, со некоја нова поза.
  • На грб – тој е сигурен во себе, оптимист и отворен. Додека спие, не ги крие чувствителните делови на своето тело, што е индикација на самоувереност. Обрнете внимание на положбата на рацете и дланките. Ако рацете му се зад главата, тој е малку вообразен. Луѓето кои спијат на грб се многу социјални и сакаат да бидат во центарот на вниманието, тврдат експертите.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2