Погледнете зошто Зејнеп од „Карасевда“ ја нарекуваат турската Кетрин Зета Џонс


Атрактивната акерка Хазал Филиз Кучукосе, позната Зејнеп во серијата „Карасевда“, во приватниот живот изгледа целосно поинаку.

По професија таа е дипломиран биолог, а во филмската индустрија влегува со помош на филмски режисер.

Погледнете зошто за нарекуваат турската Кетрин Зета Џонс: