Погледнете зошто Витни Тор не се откажува од сонот да танцуваВитни Тор која го зачуди светот со танцувањето, веќе е популарен ТВ инструктор.


Излегува дека Витни е дијагностицирана со синдромот на поликостозните јајници. Таа вели дека болеста не можела да ја спречи да продолжи да танцува.

Доколку не сте ја гледале, погледнете ги нејзините вештини: