Со помош на овој тест погледнете што ви претстои во животот


Ако сте љубопитни и на некој начин сакате да откриете што ве очекува во вашиот живот, со овој тест можете лесно да дознаете.

Прашања:

1. Замислете го следново: шетате по една патче. Во еден момент патчето се раздвојува: на едната страна води кон ливада со шарени цветови, а другото патче води кoн сенчести и посвежи места. Кој пат ќе го изберете?

2. Ја продолжувате прошетката и наоѓате клуч. Размислете, ќе го земам или не?

3. Понатаму замислувате вода. Замислете дали сакате да биде езеро, водопад, река, фонтана, блато или нешто друго?

Опишете детално како изгледа и каква е водата.

4. Уживате покрај езерцето и погледот ви гледа далеку напред. Што гледате? Опишете подетално!

Толкување на одговорите:

Страни: 1 2