Погледнете како треба да изгледа идеалната женска фигураИмето на оваа прекрасна девојка е Кели Брук – таа е модел, актерка и сопственик на идеална фигура! Да, точно, според истражувањето на Универзитетот во Тексас, оваа девојка има совршено тело. За време на истражувањето, беа земени во предвид параметри како висина, тежина, должина на коса, форма на лице и други карактеристики.


Се покажа дека фигурата, која повеќето жени ја нарекуваат „Треба да ослабам“, е токму тој идеал, кој зрачи со здравје, убавина и ги привлекува мажите. Научниците велат: „Оваа девојка навистина има природен изглед и е совршена во секој поглед“.

Ви предлагаме да ги погледнете сликите на следната страна на оваа прекрасна девојка и да одговорите на прашањето: дали се согласувате со мислењето на научниците?


Страни: 1 2