Погледнете како Саша Матиќ изгледа без своите црни очилаВо текот на едно гостување во емисијата „Ѕвезде Гранда“, Саша Матиќ е фотографиран без своите црни очила.


Погледнете како изгледа без нив на следната страна:

Страни: 1 2