Погледнете како само за 3 години телото на оваа тинејџерка се промени драстично (Фото)Ariel Winter – американска актерка и пејачка, која стана позната со телевизиската серија „Modern Family”. Овој серијал најверојатно не сте го гледале, бидејќи кај нас не е познат.


Сепак, Ariel е одличен пример за тоа како еден организам може да се промени само за три години и од тинејџер да се претвориш во жена.