Погледнете како овој татко ги подготвува четирите деца за спиењеКори и Дан Гибсон имаат едно девојче 2 години и тројки, кои се само 8 месеци. Само една недела откако мајката на децата предизвика бум во интернет просторот, нејзиниот сопруг одлучи да покаже дека и тој може да се справи со тешката задача.


Многудетните родители одржуваат Фејсбук страница со над 240,000 обожаветели.

Погледнете го нивното последно видео: