Погледнете како изгледала Џансу од „Парампарче“ како малечкаТурската актерка Лејла Танлар која на јавноста и е позната како Џансу од популарната серија „Парампарче“ е вистинска млада убавица, а како детенце била исто толку слатка како и денес.


Погледнете како изгледала како малечка.

gansu2