Погледнете како изгледаат жртвите после операциите од лажниот хирург – масерМасерот Сава Кнежевиќ (23) и неговата мајка, цвеќарката Данијела (49), извршиле десетици процедури во последните година и половина, иако никој од нив немал соодветно медицинско образование.


Резултатот од скапо платените интервенции се големи последици со кои се соочиле жртвите што биле оперирани од лажниот хирург, кој всушност бил масер, пишува zena.rs.

Сава и неговата мајка Данијела беа уапсени во Белград. Сава е обвинет за сторено кривично дело сериозни дела против здравјето на луѓето, а неговата мајка, по професија цвеќарка, е осомничена за соучесничка.


За фотографиите на следната страна:

Страни: 1 2