Погледнете како изгледа природното породување (Видео)Чинот на раѓање сам по себе е неверојатен. Нема жена, која го искусила, а не потврдила дека нема ништо посвето и посилно од самото раѓање, од моментот кога детето ќе дојде на свет.

Со следнава анимација може да го видите чинот на раѓање на бебето. Погледнете на втората страна како изгледа целиот процес:

Страни: 1 2