Погледнете како Дадар ја разубави специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи (Фото) | Lady

Погледнете како Дадар ја разубави специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи (Фото)


Специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи, често е на разубавување кај познатиот шминкер Александар Дадар. Во неговото студио таа си ја средува и косата. Вчера, отиде да се разубави кај Дадар, заради предновогодишнта забва која ја правеше СЈО.

Фотографијата од Фетаи ја сподели Дадар на Инстаграм. „Во боја или црно-бело? Фатиме Фетаи секако е опасно добра!„ напишал познатиот шминкер. Покрај Фетаи, и Зорица Заева, сопругата на премиерот е често на разубавување кај Дадар, пишува Репортер.

Погледнете ја галеријата со обвинителката, на наредната страна:

Страни: 1 2