Погледнете ја оваа посебна свадбена фотографијаОваа посебна свадбена фотографија е дело на самоукиот фотограф Питер Адамс-Шоун.


Тој за радост на сите идни младоженци, открива начин како да ја сликате свадбата, без да ја снимите всушност …

Погледнете ја фотографијата:


prsten