Погледнете го новиот видео спот на The G NotesГевгелиското музичко дуо “The G Notes”, ја објавија нивната втора авторска песна, а прва на македонски јазик. Тие се млади музичари, брат и сестра и почетоците ги имаа на Македонскиот Идол. Интересно е тоа што спотот требало да заврши двајцата од главниот пар во спотот легнати во кадата со која што и почнува спотот, но, за жал им ја украле 🙂


Студиото е веднаш до локацијата каде што е снимена првата сцена. Дечкиве влегле во студиото да се одморат од снимање и кога излегле надвор кадата ја немало. Тоа е “Опасен” кварт во градот Гевгелија, па претпоставуваме дека ја џитнале како старо железо 🙂

Па, погледнете го нивниот спот: