Почна како обично венчање, а потоа на гостите им дојде малку непријатно


Гари и Трејси Ричардсон сакале традициоанлно венчање, но со мали модерни делови.

Сигурно дека нивниот посебен ден никој нема да го заборави:)

Погледнете во видеото за што се работи:)