Loading...

По што копнеат мажите најмногу од сè кај жените?


Мислите ли дека знаете за што копнеат мажите најмногу од сè? Повеќето жени ги даваат следните одговори:

– Мажите сакаат жена која секогаш ќе се согласува со нив.

– Мажите копнеат за секс – тие сакаат жена која секогаш ќе вели “да”.

– Сите мажи сакаат девојка со совршено тело.

Мажите се немоќни да се спротистават на жената која вистински и срдечно покажува восхитување кон нив и она што тие го прават.

Еве ги трите главни состојки на рецептот, со кој ќе го плените целосно:

Страни: 1 2