ПИСМО ОД ДЕВОЈКА ПРЕД ДА ПОЧИНЕ ОД РАК: ДА ИМАВ УШТЕ ЕДЕН ДЕН ВО ЖИВОТОТ„Понекогаш не сме задоволни од животот. Коцките љубов, работа и финансии никогаш не се во совршен ред. Но, треба да ја сфатиме и да ја промениме перспективата. Што имаме, наместо се што немаме.


Холи Бучер, 27-годишна девојка од Австралија, напишала трогателно писмо еден ден пред да умре од рак. Таа имала Јанг-сарком, ретка форма на рак кој најчесто ги погодува младите луѓе. Холи напиша отворено писмо за сите работи што ги научила за време на оваа тешка битка.

Затоа решивме дека ќе ви биде корисно да го прочитате и да размислите што всушност имаме:


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4