Пијалоците кои се ефикасни при вежбањезелен чај


Доза: 3-4 чаши

Кога да се пие: Секој ден; пред тренингот


Предности: Кофеинот ќе ви помогне да тренирате подолго време. Вие исто така ќе изгорите повеќе масти, благодарение на соединенијата наречени катехини кои го зголемуваат согорувањето на мастите, особено за време на аеробните вежби.

Страни: 1 2 3 4