Пијалоците кои навистина се ефикасни при вежбањеЛимонада со ѓумбир

Доза: ½ лажичка рендан ѓумбир 200 мл лимонада

Кога да се пие: Секој ден

Предности: Ѓумбирот содржи антивоспалителни соединенија и ја намалува болката до 25%

 

Страни: 1 2 3 4