Пијалоците кои навистина се ефикасни при вежбањеОбезмастено млеко

Доза: 2-4 чаши

Кога да се пие: По вежбање

Предности: Протеинот во млекото помага за обновување на мускулите. Калциумот и витаминот D ги зајакнуваат коските и помагаат за загубата на масти.

Страни: 1 2 3 4