Пијалок од 2 состојки ќе ви помогне да ги откажете цигаритеЗнаете дека цигарите ви штетат, сакате да ги откажете, но сепак не ви успева. Ништо нема да ве чини ако го пробате овој лесен коктел.


Многу луѓе кои се обиделе тврдат дека само по неколку дена желбата за цигари е намалена, а по неколку месеци целосно исчезнала.

Неопходно е да растворите 1 лажица сода бикарбона во чаша со вода. Измешајте додека не се стопи целосно.


Овој коктел пијте го по 2 пати дневно во текот на првата недела, а следната – само еднаш дневно.

Исто така, кога ќе почувствувате потреба од пушење, можете да ја исплакнете устата со оваа смеса. За да ви биде секогаш под рака, носете ја со себе и консумирајте по желба.

Друго средство за откажување е откако ја наводените цигарата со овој раствор. Наскоро ќе ја изгубите желбата за никотин.