Петнесет факти за близнаците кои веројатно не ги знаете



Да си признаеме – општеството ги сака близнаците, и ние исто така. Но повеќето луѓе не ги знаат овие кул факти за близнаците, па ајде да ги научиме!


  1. Близнаците можат да имаат различни татковци: Ова сепак се случува исклучително ретко. Ако жена во овулација има секс со двајца различни мажи и оддели неколку јајце клетки, таа може да зачне две деца, кои ќе ја поделат утробата.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15