Петнаесет работи што Кејт Мидлтон ги прави како мајка а кралицата никогаш не ги направиКејт Мидлтон е различен вид кралска личност. Ова го знаеме од начинот на кој се облекува, од начинот на кој се однесува и секако од начинот на кој работи во тим со сопругот принцот Вилијам. Но, таа е исто така различна во начинот на кој ги воспитува своите деца.


Со други зборови, војвотката од Кембриџ не сака да им го даде на своите деца тоа детство што го имаа Вилијам и Хари кога беа мали. Да, нивната мајка принцезата Дајана им подари многу љубов, но тие беа соочени со суровата реалност од детството зад затворените врати на палатата и имаше многу малку „нормални“ работи во нивните животи. Поради оваа причина, Кејт ја натера нејзината мисија да ги смени работите, без разлика дали ја сака кралицата Елизабета или не. Времињата се менуваат и Кејт јасно верува дека монархијата мора да се промени.

Еве неколку од 15-те работи што Кејт Мидлтон ги прави како мајка кои не им биле дозволени на кралицата. Ќе бидете изненадени колку војвотката успеа да постигне за многу кратко време.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16