Loading...

Пет предлози за брак во катедралата Нотр Дам де Париз: Видеа кои нема да ве остават рамнодушни


Во катедралата Нотр Дам де Париз до сега се имаат случено многу понуди за брак. Подолу ви подготвивме неколку видеа, за кој сигурно ќе одвоите време и ќе ги погледнете. Секако очекуваме во коментар да пишете кој предлог вас најмногу ви се допадна: