Пет карактеристики што ја прават водолијата најсензуална дама во целиот хороскоп5. Знаат што сакаат. Една девојка од Водолија верува дека љубовта е прашање на давање и примање. Како што споменавме во првата точка, таа сака да биде задоволна и го очекува истото од вас. Може да биде доминантно или независно од вашите потреби. Да се ​​биде доминантен во кревет е една од нејзините најжешки карактеристики и ве тера да ја сакате уште повеќе. Никогаш нема да ви здосади, затоа што во себе има нежност измешана со гордост што го лудува секој маж.


Страни: 1 2 3 4 5 6