Пет карактеристики што ја прават водолијата најсензуална дама во целиот хороскоп4. Тоа е неоткриена мистерија. Дамите од овој хороскопски знак имаат тенденција да се менуваат од една во друга крајност. Тие се љубовни и во исто време непристрасни. Тие можат да бидат чувствителни и студени кога сакаат да бидат, како и независни и емпатични. Потребен им е сопствен простор, но сакаат да бидат опкружени со луѓе. Тие се бунат, но исто така се и многу лојални. Водолијата е дефинитивно загатка, понекогаш дури и за самата себе. Дали ќе се осмелите да го решите и да се соочите со целата нивна сензуалност?


Страни: 1 2 3 4 5 6