Пет карактеристики што ја прават водолијата најсензуална дама во целиот хороскоп3. Изгледот и парите не се важни. Оние кои се родени под ова соѕвездие не ги привлекуваат материјалните придобивки. Она што овие девојки најмногу ги интересираат се одликите на личноста, како што е отворениот ум. Нејзините преференции во различни периоди ја тераат да има многу слободен став, што е навистина неодоливо. Таа е страствен љубовник и тешко е да се запре кога ќе ве забележи. Таа верува дека живее во моментот и го користи. Сака да флертува и не суди никого според облеката или другите површни дефиниции.


Страни: 1 2 3 4 5 6